SOMMERFERIE LUKKET I UGE 26, 27 OG 28
GRATIS FRAGT I HELE DANMARK
forlovelsesring til hende

Find den perfekte forlovelsesring

Håndlavede ringe i guld og sølv

Går du med planer om at falde på knæ for din udkårne, så vil jeg vil med glæde se frem til, at kunne hjælpe med den helt perfekte forlovelsesring, baseret på dine ønsker.

Udforsk de allerede eksisterende designs, eller vær med til at designe ringen - mulighederne er mange, så det er med at holde tungen lige i munden, men bare rolig jeg vil med glæde hjælpe dig godt på vej, vejlede dig gennem valg af design, materiale og eventuelle sten.

På denne side finder du information om forlovelsesringe og lidt om processen. Du kan finde et udvalg af eksisterende designs - Men du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål.

Hvilket materiale skal ringen være af?

Når det kommer til valg af materiale til forlovelsesringen, er der flere muligheder at overveje. Det endelige valg afhænger af din personlige præference, budget og levetiden på ringen.

Forlovelsesring i guld med organisk form

8 - 14 - 18 karat guld

Jeg laver forlovelsesringe i både 8, 14 og 18 karat guld. Karaten siger noget om renheden af guldet, altså hvor stor en del guld der er i legeringen. 8 karat guld består fx "kun" af 33% guld.

Forlovelsesring i hvidguld

14 - 18 karat hvidguld

Hvidguld findes ligesom gul-guld i både 14 og 18 karat. Forskellen på det gule-guld og hvidguld finder man i legeringen.
I hvidguld er der tilføjet palladium for at gøre farven mere hvid/sølv.

Forlovelsesring i sølv

925 sterling sølv og forgyldt

Sterlingsølv er et populært materiale til smykker, grundet det er holdbart men stadig meget prisvenligt. Forgyldte smykker er sølv som er belagt med et lag guld. Det er en belægning som vil blive slidt af med tiden.

Størrelsesguide til fingerringe

Sådan finder du den rigtige ringstørrelse

Traditionen i Danmark er at man bærer forlovelsesringen på venstre ringefinger. Kender du ikke ringstørrelsen på din kærestes finger, så kan du holde lidt øje med om hun/han går med ringe på den finger, hvis du har mulighed for i smug at nuppe en af de ringe, så er du velkommen til at tage den med ned forbi mit smykkeværksted, så kan jeg måle størrelsen.
Har du ikke mulighed for at komme forbi med ringen, så kan du måle ringens indvendige diameter, ved at lægge ringen på et målebånd/lineal eller anvende et skydelære. Jeg har lavet et skema, så du kan aflæse størrelsen. Er størrelsen ikke på billedet, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Se et udvalg af personlige forlovelsesringe her og bliv inspireret

Sæt et personligt præg på ringen, ved fx at tilføje sten eller få ringen indgraveret.
Overvej hvilken stil din kæreste kan lide, er det guld eller sølv, ringe med sten eller uden sten, ringe som fylder lidt eller mere minimalistiske ringe.

Forlovelsesring i guld med 11 diamanter
Forlovelsesring i guld med organisk form
To forlovelsesringe i guld på samme hånd
Organisk formet forlovelsesring i guld, med diamanter

Ofte stillede spørgsmål