SOMMERFERIE LUKKET I UGE 26, 27 OG 28
GRATIS FRAGT I HELE DANMARK

Om Sofie Amalie Jewellery

Mine smykker afspejler min kærlighed til håndværket, jeg er vild med at fremstille smykker med organiske former og kombineret ædelmetal med ædelsten.

I min designproces er det vigtigt for mig, at smykkerne kan benyttes til enhver lejlighed, at de er behagelige at have på og producere i holdbare materialer.

Min smykkehistorie startede i 2018, hvor jeg startede på forskellige smykkekurser, herefter fik jeg hurtigt etableret et værksted hos mine forældre, her sad jeg i mange timer hver dag og lavede smykker.

I 2019 kom jeg ind på grundforløbet på guldsmedeuddannelsen og afsluttede forløbet i 2020. Herefter startede jeg min smykkevirksomhed og flyttede mit værksted til Sydhavnen i Aarhus C, hvor jeg sammen med andre virksomheder holdt til i omtrent et år.

Nye eventyr stod på skud og jeg fik mulighed for at flytte virksomheden til Grønnegade i Aarhus, her har jeg skabt mit eget lille smykkeværksted, hvor jeg elsker at være kreativ. Det er også her jeg afholder møder og hvor du er velkommen til at komme forbi og se smykkerne.

Aftal et møde ved at kontakte mig her.

Materialer

Hvert smykke er håndlavet med stor passion for håndværket og materialerne. Smykkerne producerer i ædelmetaller herunder sterlingsølv samt 8, 14 og 18 karat guld. Alle smykkerne er stemplet med lødighedsstempel samt mit navnestempel, jeg er ligeledes medlem af ædelmetalkontrollen, som løbende kontrollerer materialer.

Det er muligt at få omsmeltet sit eget guld, eller få sat en anden type/farve/antal sten i en ring. Derudover er det også muligt at få lavet personlige designs.

Jeg elsker at skabe mindeværdige smykker, sysle med materialerne og håndværket. Jeg er især vild med at kombinere det rå udtryk med et feminint look, at kombinere ædelmetaller med ædelsten.

Smykker i sølv

Sølv - og forgyldte smykker, Håndlavet ii 925 sterling sølv.

Smykker i guld

Alle smykkerne kan laves i 8, 14 eller 18 karat guld og med lige de sten du ønsker

Vielsesringe

Jeg tilbyder forlovelses- og vielsesringe efter jeres ønske.

Personligt design

Gør et smykke endnu mere personligt, få lavet dit eget design.